Foglalás
Bezár

Őszi szüneti "órarend"

2017. október 28.,

Programok:

Őszi szünet




Kekszműhely gyerekeknek:

Az 1- 1,5 órás foglalkozás során kézműves kekszet díszíthetnek a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Cukormázzal, marcipánnal dekorálhatnak egy profi csokoládé mester segítségével, cukor és csokoládé díszekkel. Őszi, Halloween és egyéb mókás díszítésű kekszeket vagy keksznyalókákat készíthetnek. Fejenként 10 db kekszet, amit a program végén kis ajándék tasakban elvihetnek magukkal.

Reformkori Séta:

A város és szállodánk is kulturális missziónak tartja a reformkori településrész bemutatását. A Városi Múzeumban működő Látogatóközpont munkatársai, legyen bármilyen évszak, sétákat, tematikus utakat szerveznek a savanyúvíz és környékének, a magyar reformkor egyik jelentős helyszínének megismertetésével.
Idegenvezetés, történetek a füredi kötődésű írókról, művészekről, Blaha Lujza és Jókai titkai, az Anna-bálok helyenként pikáns részletei. Gyógyvíz, a borok rejtelmei, füredi Pantheon, séta a parkokban és a Tagore sétányon. A Sétán való részvételt az ősz szünet idején, térítésmenetesen kínáljuk az Akadémia Hotel**** vendégei számára.

Őszi bütykölde:

A gyerekek általában legszívesebben kint játszanak. Viszont ősszel, amikor a természet már a télre készül elő, közeleg az idő, amikor inkább egy meleg szobát választanak a közös szórakozásra. Erre az egyik legmegfelelőbb hely az Akadémia Hotel**** őszi bütyköldéje, ahol az őszi szünetben kézműves foglalkozásra várjuk a gyerekeket. Készíthetnek itt pl. képkeret készítés őszi termésekből, magvakból.

Levendulás tea a Gardálián:


Gardália a „látott hal” ünnepe Tihanyban

Tihany egyik leglátogatottabb, és a Balaton-felvidék egyik legnagyobb eseménye lesz az őszi szezonban a XVI. Tihanyi Garda fesztivál, ahol a hagyományőrzésnek, gasztronómiának és a kultúrának is kiemelt szerepet szánnak a szervezők. Szeretné megtudni, hogy miben rejlik a fesztivál sikerének titka?

Látogasson el a rendezvényre egy pohár levendulás teára az Akadémia Hotel**** vendége, amit a Tájházak udvarán fogyaszthat el a fesztivál helyszínén.
Kiemelt programjainkon mellett játszósarokkal, délutánonként mesefilm vetítéssel készülünk az Akadémia Moziban a gyerekeknek.

A programváltoztatás jogát a szálloda fenntartja.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!