Foglalás
Bezár

Adventi Somló Spirit Pálinka kóstoló szállóvendégeinknek

2017. december 8., 18:00

A pálinkakóstolók időpontja: 2017.december 8., 15. este 18.00 és 19.00 óra között. Az Adventi időszakban téli fűszeres ízű likőrökkel, pálinkákkal készül a pálinkaház ahol kóstolásra és vásárlásra is van lehetőség. A minőségi somlói pálinkákat éttermünk itallapján is megtalálják.

Magyarország legkisebb borvidékén a kitűnő talajnak és a kedvező éghajlatnak köszönhetően kiváló minőségű borok teremnek már évszázadok óta. A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

Az Adventi időszakban téli fűszeres ízű likőrökkel, pálinkákkal készül a pálinkaház ahol kóstolásra és vásárlásra is van lehetőség. A minőségi somlói pálinkákat éttermünk itallapján is megtalálják. A program szállóvendégeinknek a meghatározott időszakban térítésmentes, az étteremben és a bárban történő fogyasztás az itallap alapján térítendő.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!