Foglalás
Bezár

Maratonman 2023

2023. április 15. Balatonfüred, Vitorlás tér
Maratonman 2023
Generali Run Balatonfüred! A 2023-as Generali Run versenyünket új időpontban, április közepén szervezzük meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron tizedik alkalommal. Ismét lesz Maraton, így a résztvevők összesen négy táv közül választhatnak, a maratoni és félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető.
A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont. Várunk titeket 2023. április 15-én. Balatonfüreden!

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend balatonfüredi eseményünk, amelyet 2023-ban, április közepén szervezünk meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron TIZEDIK alkalommal.

A pálya érinti a Tagore sétányt, futókörünk zárt, ahova járművel behajtani tilos, tehát mindenki biztonságos körülmények között versenyezhet. Eseménypólóink beszállítója továbbra is a Mizuno, a komplett frissítésről a BioTechUSA gondoskodik! 2022-ben is óriási siker volt a Dallmayr & Delifrance Breakfast Garden, így 2023-ban megismételjük a füredi reggelit, ezúttal meleg teával és kávéval – ide várjuk az első 1000 versenyzőnket!

TÁVOK
6,5 km // 10,5 km // 21,1 km // 42,2 km

GYERMEKFUTAMOK
1 km - 2,6 km

KATEGÓRIÁK

Egyéni férfi
Egyéni női
Maraton és félmaraton váltó
Babakocsis Futam
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!