Foglalás
Bezár

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

A Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden fekvő szállodánk csendes környezetben, közvetlenül a városi uszoda mellett, a központtól csupán 10 perc sétára található. Tetőteraszáról csodás kilátás nyílik a Tihanyi Apátságra is.

Modern, négycsillagos szálloda Balatonfüreden

Letöltések

Szobák



A szálloda 50 szobája mintegy 120 fő elhelyezését teszi lehetővé. A szobák légkondicionáltak, egyedi függönyökkel felszereltek. A szálloda egész évben nyitva tartó étteremmel és bárral üzemel.

Tovább a szobákhoz



Balatonfüredi Városi Uszoda és Szaunavilág



Szállóvendégeink számára közvetlen, zárt folyosón való átjárást biztosítunk ingyenes belépővel az uszoda sport- és tanmedencéjéhez, valamint a szaunákhoz és gőzkabinhoz.

Tovább az uszodához



Konferencia, rendezvények



Az Akadémia Hotel**** Balatonfüred a fentieken túl kisebb, de kiemelkedő felszereltségű konferenciáknak is helyet ad. Perla panoráma teraszunk alkalmas exkluzív rendezvények, esküvők, születésnapok lebonyolítására, mely kifejezetten egyedivé teszi szállodánk által nyújtott szolgáltatások körét. Nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításában partnerünk a szomszédos Balatonfüredi Konferencia Központ.

Tovább a rendezvényekhez



Szabadidős lehetőségek, programok



Az ezerarcú Balaton a szállodánkban eltöltött csendes kikapcsolódást számtalan helyi és környékbeli programlehetőséggel színesíti. A Balatonfüredi Városi Szabadidőközpont szállodánk közvetlen szomszédságában számos sportolási lehetőséget kínál. Nálunk egész évben talál kikapcsolódási lehetőségeket!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!