Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 12:00 - 14:00 óráig (+4000 Ft/szoba)
Late check-out: 10:00 - 12:00 óráig (+4000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 12:00 óra után 1.000,- Ft / szoba / éj, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 660,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártya adatok megadását vagy előleg fizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző
8. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj 50%-a kerül felszámításra kötbérként.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggeli: szállodánk éttermében bőséges büféreggelit kínálunk vendégeink részére.

Félpanzió: főétkezéseket – létszámtól függően 3 fogásos menüválasztásos vagy büféasztalos vacsora, melyet a szálloda étteremben fogyaszthatják vendégeink. A félpanziós ellátás díja italfogyasztást nem tartalmaz.

DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó. Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken lehetséges.

Háziállatok elszállásolásaA szállodában házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 6.000 Ft / kisállat / éj (17 EUR). A kisállatok számára ellátást nem biztosítunk. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szállodai bár és étterem, illetve a szomszédos Városi Uszoda háziállatokkal nem látogatható.

ParkolásSzállodánk szabadtéri, ingyenes parkolóval rendelkezik az épület mellett, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szálloda előtt az uszodához és szabadidőközponthoz tartozó további fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

InternetA szálloda recepcióján és a szobákban korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!