Foglalás
Bezár

Füred Art Week
2024. július 26-28.

2024. július 26. - 2024. július 28. Balatonfüred

Füred Art Week<br>2024. július 26-28.

Érkezik a Füred Art Week - tízmilliós műtárgyakat láthat a közönség a Balaton partján

Balatonfüredre költözik a művészet: július 26-28. között először rendezik meg a Füred Art Weeket. Az Art and Antique és Budapest Contemporary rendezvények szervezői első alkalommal mutatják be seregszemléjüket a nyár és a Balaton fővárosában. Húsz elismert, neves galéria és aukciósház mutatja be klasszikus és kortárs műtárgyait. A festmények mellett szobrokat, bútorokat, szőnyegeket és ékszereket is láthatnak és vásárolhatnak az érdeklődők.

Nyáron Balatonfüreden pezseg a kulturális és társadalmi élet, a műgyűjtők és műkedvelők is előszeretettel töltik idejüket a Balaton fővárosában. “Keresve se találtunk volna alkalmasabb helyet az új, hagyományteremtő szándékkal életre hívott eseményünkhöz. A Füred Art Week idén első alkalommal mutatkozik be a város szívében, a kikötőhöz és a sétányhoz is közeli, exkluzív Kongresszusi Központban” - mondta el Tausz Ádám főszervező, aki közel két évtizede szervez művészeti eseményeket. Nevéhez kötődik az immáron kultikus Art and Antique kiállítás és vásár, valamint a kortárs művészet újdonságait bemutató Budapest Contemporary.

A szervezők célja az, hogy bekapcsolják Balatonfüredet a művészeti élet vérkeringésébe. Húsz galéria és aukciósház érkezik az eseményre klasszikus és kortárs festményekkel, szobrokkal, bútorokkal és ékszerekkel. Az alkotások között szerepelnek majd 50 millió forint feletti, kivételesen értékes alkotások, valamint jóval pénztárcabarátabb, minőségi műtárgyak is.

“Az alacsony jegyár lehetővé teszi, hogy helyiek és a nyaralók széles rétegei is megnézhessék a kiállított darabokat, élvezhessék a különleges atmoszférát és részt vehessenek a szombat esti tárlatvezetéseken, de természetesen minden kiállított tárgy eladó is egyben”
- tette hozzá Tausz Ádám.

Jegyek a helyszínen válthatók.Várjuk Önöket szeretettel!

További információ az enapon.hu-n: Füred Art Week
2024. július 26-28.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!