Foglalás
Bezár

Jazzpiknik

2024. augusztus 1. - 2024. augusztus 3. Paloznak

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában idén augusztus 1-3. között kerül megrendezésre a rendezvény, ami az évek során 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes fesztivállá vált.

A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés.

A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók. A 500 lakosú falu – Füredről csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

A butikfesztivál idén is a balatoni nyár egyik legnagyobb várományosa:

  • Augusztus 1-jén két díva: Izo FitzRoy és Anastacia nyitja a háromnapos pikniket,
  • 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese pörgeti fel a piknik-hétvégét, végül a Kraak & Smaak koncertjével zárul az este.
  • Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában, záróakkordként az MF Robots hangjai búcsúztatják a 12. Paloznaki Jazzpikniket.


Foglaljon szállást erre a pár napra!

Megnézem az ajánlatokat

Forrás: Jazzpiknik.hu

További információ az enapon.hu-n: Jazzpiknik

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!